Cultural Diplomacy of Selected Countries in a Comparative Perspective - Goda, Natália, 1995-
Aktivity kultúrnej diplomacie Slovenska, Rakúska, Číny a USA. Ciele a činnosti oficiálnych kultúrnych inštitútov. Účasť krajín v medzinárodných organizáciách, ktoré presadzujú spoločnú kultúrnu politiku.