Štruktúra zdravotného stavu obyvateľov SR pomocou klasifikačného stromu - Vojtková, Mária, 1966-
Opis štruktúry zdravotného stavu obyvateľov Slovenskej republiky na základe vybraných faktorov pomocou jednoduchých pravidiel, ktoré umožnia rozdeliť veľkú heterogénnu množinu obyvateľov SR do menších viac homogénnych skupín. Identifikácia faktorov, ktoré ovplyvňujú zdravie Slovákov na základe skonštruovaného rozhodovacieho stromu. Model rozhodovacieho stromu a výsledky z výberového zisťovania EHIS (The European Health Interview Survey). Výpočty realizované v štatistickom programe SAS Enterprise Miner.