Green GDP: An Analyses for Developing and Developed Countries - Stjepanovič, Saša
Zhotovenie alternatívnej schémy na meranie zeleného rastu štátov. Použitie kvantitatívnych a kvalitatívnych metód. Demoštrovanie funkčnosti na výpočte zeleného domáceho produktu viacerých štátov.