Competitiveness of Slovak Enterprises in Central and Eastern European Region - Vetráková, Milota
Analýza pozície Slovenska v danom regióne. Vysvetlenie ako globalizácia ovplyvňuje konkurencieschopnosť Slovenska, ako podporuje manažment ľudských zdrojov úspechy spoločností a ktorý systém manažmentu prevažuje v podnikoch.