Development of the Energy Sector in China and the 2030 Agenda: Towards a Sustainable Future - Cibuľa, Adam, 1992-
Detailný pohľad na vývoj energetického sektora v Číne. Prehľad zmien v energetickej politike krajiny so zameraním sa na uhlie a jeho negatívne dôsledky spotreby v priemysle. Koncept udržateľnosti a jej aplikácia v energetickom sektore. Dokumenty súvisiace so stratégiami na poli energetiky - Agenda 2030.