Pricing Exotic Option Under Stochastic Volatility Model - Li, Pengshi
Analýza typických exotických opcií - supershare a chooser podľa modelu stochastickej volatility. Široké použitie daných opcií za rôznych trhových podmienok. Použitie numerickej analýzy.