Performance Differences Between Domestic and Foreign Owned Firms - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Analýza výkonnostných rozdielov medzi domácimi a zahraničnými firmami pôsobiacich v kovovom priemysle na Slovensku v rokoch 2009-2017. Použitie regresnej analýzy a dvoj vzorkového t-testu.