Prediction of Institutional Sector Development and Analysis of Enterprises Active in Agriculture - Stehel, Vojtěch
Analýza podnikov pôsobiacich v českom poľnohospodárstve použitím Kohonenovej siete a následná predpoveď ich vývoja. Použitie dát z finančných uzávierok 4201 podnikov. Použitie klastrovej analýzy.