Výpočet náhrady škody-straty na zárobku zamestnanca podniku kreatívneho priemyslu podľa legislatívnych ustanovení paragrafu 446 Občianskeho zákonníka - Kintler, Jakub, 1979-
Závislá práca, mzda a priemerný zárobok. Postup kvantifikácie náhrady za stratu na zárobku podľa paragrafu 446 Občianskeho zákonníka. Vplyv nálezu Ústavného súdu SR na kvantifikáciu náhrady za stratu na zárobku. Porovnanie kvantifikácie náhrady za stratu na zárobku počas trvania práceneschopnosti pred účinnosťou a po nadobudnutí účinnosti nálezu Ústavného súdu SR.