Skládačka bid rigging, leniency a trestní odpovědnosti - Petr, Michal
Niektoré vybrané otázky trestnej zodpovednosti za porušenie súťažného práva, a to najmä pokiaľ ide o fungovanie programu leniency. Otázka presného rozsahu zvláštneho ustanovenia o účinnej ľútosti a dopad leniency na trestnú zodpovednosť za s kartelom súvisiace trestné činy pri fyzických a právnických osobách.