Alternatívy zodpovednosti podnikov v rámci konceptu trvalej udržateľnosti - Kissová, Jana, 1979-
Pozitívne príklady zodpovednosti podnikov z hľadiska udržateľnosti. Udržateľné podnikanie v spoločnosti Tesco. Eliminácia plytvania potravinami. Udržateľné podnikanie v spoločnosti Kaufland. Stratégia znižovania plastov. Udržateľné podnikanie v spoločnosti Lidl. Aktivity v oblasti životného prostredia. Udržateľné podnikanie v spoločnosti Dell.