Směrnice o nekalých obchodních praktikách v zemědělském a potravinovém řětězci a ochrana hospodářské soutěže - Musil, Aleš
Analýza nedávno prijatej smernice 2019/633 o nekalých obchodných praktikách medzi podnikmi v poľnohospodárskom a potravinovom reťazci. Identifikácia vzťahu tejto úpravy k problematike ochrany hospodárskej súťaže a rozbor kľúčových ustanovení smernice.