Podnikové stratégie v kreatívnych odvetviach v kontexte paradigmy profesie manažér - Kovalev, Andrej
Paradigma profesie manažér. Dôležité vedomosti a schopnosti manažéra. Základné funkcie manažéra podľa P.F. Druckera. Podnikové stratégie v kontexte inovácií a inteligentného rastu. Inovačná stratégia. Stratégia modernizácie, nepatrných zmien, konkurencie.