Tradičné manažérske metódy, techniky a nástroje uplatňované v podnikoch na Slovensku - Szabo, Ľuboslav
Zhodnotenie miery využívania tradičných metód, techník a nástrojov riadenia v podnikoch na Slovensku. Charakteristika súčasného stavu riešených problémov doma i v zahraničí, s vymedzením vybraných tradičných metód riadenia, techník a nástrojov. Dotazníkový prieskum na výskumnej vzorke 171 podnikov v rámci SR, kde bol do prieskumu zapojený predovšetkým stredný a vyšší manažment podnikov so všeobecným prehľadom o fungovaní organizácie. Frekvencia uplatňovania manažérskych metód, techník a nástrojov. Vyhodnotenie výsledkov.