Neformálna vnútropodniková komunikácia a sociálne siete - Szarková, Miroslava, 1951-
Hľadanie odpovedí na to, či je a do akej miery je vhodné využívať sociálne siete v neformálnej vnútropodnikovej komunikácii. Prieskum zameraný na zistenie, či a ktoré sociálne siete sú v stredných podnikoch pôsobiacich v SR používané na rozvoj a zefektívnenie vnútropodnikovej komunikácie radovými zamestnancami, hlavne jej neformálnej zložky, aké sú ich výhody, nevýhody a riziká. Vzorku respondentov tvorilo 300 oslovených radových zamestnancov v stredných podnikoch pôsobiacich v SR. Analýza získaných údajov a výsledkov.