Ochrana hospodářské soutěže v automobilovém průmyslu z pohledu vymezení relevantních trhů orgány EU - Šmejkal, Václav
Vymedzenie relevantných trhov výroby a dodávok nových automobilov. Informácia pre fúzie, prevzatie a organizáciu priamych predajov jednotlivých výrobcov automobilov a nákladných áut. Vymedzenie relevantných trhov servisov automobilov a ich náhradných dielov.