Digitální platformy pohledem soutěžních organů - pokračování - Kupčík, Jan
Pokračovanie predchádzajúceho článku. Súhrn najpodstatnejších záverov niektorých novo publikovaných analýz relevantných pre európske súťažné právo. Ich kritické zhodnotenie.