Vplyv kvality vládnutia na daňovú medzeru - Olexová, Cecília, 1976-
Vývoj daňovej medzery na DPH v krajinách Vyšehradskej štvorky (2000-2016). Vplyv kvality vládnutia na daňovú medzeru. Regresný model pre daňovú medzeru v ČR, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku.