<The> 2019 Elections to the European Parliament - Ondriaš, Juraj, 1988-
Slovensko a voľby do Európskeho parlamentu 2019. Význam volieb pre krajinu. Pridelené mandáty. Vývoj na slovenskej politickej scéne v blízkej budúcnosti.