Risk in Agriculture: An Overview of the Theoretical Insights and Recent Development Trends During Last Decade – A Review - Novickytė, Lina
Podrobný prehľad teoretických poznatkov a najnovších vývojových trendov týkajúcich sa rizika v poľnohospodárstve. Syntéza a analýza výskumných štúdií uverejnených v období od roku 2008 do roku 2018. Identifikáciu hlavných zistení získaných za posledné desaťročie a určenie oblastí pre budúci výskum.