Dynamic and Spillover Effects of USA Import Refusals on China’s Agricultural Trade: Evidence From Monthly Data - Zhou, Jiehong
Hraničné inšpekcie rozvinutých krajín ako zásadná prekážka vývozu rozvojových krajín. Na základe modelu autoregresie panelového štrukturálneho vektora sa odhaduje úplná dynamika čínskeho poľnohospodárskeho vývozu v reakcii na odmietnutie dovozu potravín a liekov do Spojených štátov na mesačnej úrovni.