Pracovné zmluvy vedúcich zamestnancov - Kočiš, Juraj
Odmeňovanie vedúcich zamestnancov. Obsah mzdových podmienok. Odmeňovanie vedúcich zamestnancov za prácu v osobitných pracovných režimoch. Poskytnutie služobného motorového vozidla. Dohoda o zverení a používaní služobného vozidla.