Perception of the 70th Anniversary of the Founding of the PRC in Slovakia - Ondriaš, Juraj, 1988-
Postoj Slovenska k 70. výročiu Číny. Otázka zlepšenia vzájomných hospodárskych vzťahov medzi oboma krajinami. Výročie prezentované v médiách.