Slovenské potraviny v obchodných reťazcoch - Tóth, Miroslav, 1961-
Skúmanie spotrebiteľského správania slovenského zákazníka pri voľbe nákupu slovenských potravinárskych výrobkov. Defincie spotrebiteľ, potravinová bezpečnosť a spotrebiteľské správanie. Podiel slovenských výrobkov na pultoch predajní SR. Prípadová štúdia.