Časové rady finančných výsledkov stavebných podnikov v SR - Tóthová, Alena, 1968-
Pohľad na časové rady dôležitých finančných výsledkov odvetvia. Stavebníctvo sa podieľa na budovaní krajiny a modernizácii jej infraštruktúry, zamestnáva veľkú časť obyvateľstva a vytvára obraz krajiny. Priemerný počet zamestnaných osôb na Slovensku v stavebníctve. Priemerná nominálna mesačná mzda v SR a v stavebníctve. Korelácia medzi vybranými ukazovateľmi stavebníctva a slovenskej ekonomiky. Tržby v stavebníctve za obdobie rokov 2008 – 2018. Skúmanie pomerových ukazovateľov.