Uskutočnenie obchodnej záležitosti na základe komisionárskej zmluvy - Drozd, Marián
Na zákale komisionárskej zmluvy uzavretej medzi komisionárom a komitentom vzniká záväzok, podľa ktorého sa komisionár zaväzuje, že pre komitenta zariadi vo vlastnom mene na jeho účet určitú obchodnú záležitosť a komitent sa zaväzuje zaplatiť mu odplatu. Právne hľadisko komisionárskej zmluvy. Vzor komisionárskej zmluvy. Evidencia tržieb elektronickou registračnou pokladnicou pri komisionárskom predaji tovaru. DPH pri predaji tovaru na základe komisionárskej zmluvy. Daň z príjmov.