IT Governance ako súčasť digitálnej transformácie - Töröková, Anikó, 1963-
Proces digitálnej transformácie a nezastupiteľná úloha IT Governance v nej. Nové digitálne technológie prinášajú zásadnú zmenu do podnikania. Rámce digitálnej transformácie. Riadenie podniku a IT Governance. Charakteristické znaky nového priemyselného rozvoja, priemysel 4.0 a IT Governance. Strategické technologické trendy. Výzvy, nedostatky a obavy.