Bremená očami pracovného lekára - Bršiak, Viliam
Postup pri realizácii NV SR č. 281/2006 Z. z. o minimálnych bezpečnostných a zdravotných požiadavkach pri ručnej manipulácii s bremenami. Faktory súvisiace s rizikom poškodenia zdravia pri ručnej manipulácii s bremenami. Smerné hmotnostné hodnoty. Ako sa chrániť pred úrazom a ochoreniami, keď pracujeme s bremenami. Uplatňovanie ergonomických zásad pri práci s bremenami. Prevencia vzniku úrazov a chorôb z povolania.