Sociálna politika zamestnávateľa - na čo majú zamestnanci nárok? - Nevická, Denisa
Benefity - finančné a nefinančné zvýhodnenia ako súčasti sociálnej politiky zamestnávateľa. Problematika domácej práce (home office), stravovania zamestnancov, rekreačných poukazov, príspevku na športovú činnosť dieťaťa, 13. a 14. platu a vzdelávania zamestnancov.