<The> Growing Importance of Startups in the Competitive Environment of International Markets - Zorkóciová, Otília, 1954-
Definícia pojmu startup. Posudzovanie konkurenčnej výhody v inovačnom prostredí prostredníctvom modelu IEEE. Rozdiely v startupoch v porovnaní s tradičnými podnikmi. Medzinárodné riziká pre začínajúce firmy a možnosti ich eliminácie. Konkurencieschopnosť inovatívnych firiem na medzinárodných trhoch a možnosť ich posilnenia. Iniciatívy EÚ so zameraním sa na SR.