Brexit z pohľadu zahraničného obchodu, pridanej hodnoty a trhu práce: príklad Slovenska - Dováľová, Gabriela, 1982-
Vystúpenie Spojeného kráľovstva z Európskej únie spôsobujúce ekonomické straty pre obe strany. Zahraničný obchod Veľkej Británie s Európskou úniou a Slovenskom. Efekty na pridanú hodnotu a zamestnanosť generovanú exportom do Veľkej Británie. Slováci pracujúci vo Veľkej Británii.