Vychováme si vlastných - Petrášová, Michaela
Obrovský rozmach v logistike a logistických službách. Nedostatok kvalifikovaných pracovníkov. Riešenie prostredníctvom duálneho vzdelávania. Spolupráca DHL Supply Chain so školstvom. Výhody štúdia.