Konkurencia na regulovaných trhoch: fungovanie lekární na Slovensku - Lábaj, Martin, 1982-
Fungovanie lekární a lekárenského trhu na Slovensku. Jednotlivci a firmy a ich rozhodovanie o vstupe na trh, vzájomná konkurencia, snaha odlíšiť sa, a ako ich ovplyvňuje existujúca legislatíva, i jej rôzne zmeny, ku ktorým neustále dochádza.