Väčšina vrátených výrobkov ide opät do predaja
Online predaj v európskych krajinách stále rastie, no nemôže sa spoliehať lojalitu zákazníkov. Veľká nevýhoda internetového nakupovania spočíva v množstve vráteného tovaru. Spracovanie vráteného výrobku je drahé, preto sa mu snažia obchodníci vyhnúť. Porovnanie e-commerce v Nemecku a Poľsku.