Nerovný prístup k zdravotnej starostlivosti - Mandžák, Peter
Rozdelenie lekárov medzi regióny. Lekári sa medzi kraje a okresy rozdeľujú rovnomerne, nerovnosť možno pozorovať na úrovni obcí. Determinanty rozhodovania lekárov. Neschopnosť trhu zabezpečiť rovnomerné rozdelenie lekárov.