Odlišnosť v podnikateľskom modeli startupov s trhovým potenciálom väčším ako miliarda EUR - Zagoršek, Branislav, 1984-
Skúmanie, či existujú rozdiely vo vybraných faktoroch podnikateľského modelu a konkurenčného prostredia medzi startupmi s trhovým potenciálom väčším ako jedna miliarda EUR a ostatnými startupmi. Výskum na vzorke 17 startupov. Analýza rozdielov medzi startupmi vzhľadom na trhový potenciál. Využitie metódy deskriptívnej štatistiky a na identifikáciu rozdielov použitý t-test. Porovnávanie startupov s konkurenciou.