Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve podnikateľov k 31.12.2019 - Adamíková, Monika
Účtovné právne predpisy ovplyvňujúce zostavenie účtovnej závierky k 31.12.2019. Kontrolné a prípravné činnosti k zostaveniu účtovnej závierky. Závierkové účtovné prípady a upravujúce závierkové účtovné prípady. Opravy chýb minulých účtovných období. Archivácia účtovných dokladov. Názorný zjednodušený príklad.