Optimalizácia efektívneho využívania kancelárskych aplikácií v podniku - Zahradník, Peter, 1995-
Súčasný stav kancelárskych aplikácií v podnikoch a efektívnosť ich využívania ľudskými zdrojmi. Optimalizácia efektívneho využívania kancelárskych aplikácií pri riadení podniku so zameraním na správny výber vhodných softvérových riešení pre plnenie strategických cieľov podniku. Návrh výberu a využitia aplikácií, ktoré efektívne podporujú podnikový manažment. Pripravenosť ľudských zdrojov k využívaniu kancelárskych aplikácií, na zvládnutie programového vybavenia v súlade so súčasným stavom i následným smerovaním podniku. Metodika objektívneho posúdenia pripravenosti ľudských zdrojov. Analýza dostupných kancelárskych softvérov. Dotazníkový prieskum a jeho vyhodnotenie.