Vývoj zásob industriálnych robotov v Japonsku - Švardová, Viktória, 1991-
Medziročný rast populácie v Japonsku. Automatizácia produkčného procesu. Vývoj automatizácie pracovného procesu. Zásoba industriálnych robotov.