Brexit – the Visegrad Countries' Perspective - Dováľová, Gabriela, 1982-
Možné implikácie Brexitu pre krajiny V4 z pohľadu zahraničného obchodu a trhu práce. Identifikácia dopadu Brexitu v krajinách V4 z hľadiska zahraničného obchodu, pridanej hodnoty a zamestnanosti. Krajiny V4, patriace do skupiny krajín so stredným rizikom v spojitosti s Brexitom. Medzi najviac ohrozené patrí strojársky, automobilový, a elektrotechnický priemysel. Dôležitosť Spojeného kráľovstva ako obchodného partnera pre krajiny V4.