Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve za rok 2019 - Gášpárová, Eva
Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve za rok 2019, predstavuje zhrnutie údajov z bežného účtovníctva, k súvahovému dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka, a ich usporiadanie do jednotlivých účtovných výkazov (súčastí účtovnej závierky). Pred uzavretím účtovných kníh a zostavením účtovnej závierky sa musí vykonať množstvo prác, v súlade s účtovnými predpismi účinnými k 31. 12. 2019.