Promoting Intercultural Encounters - Némethová, Ildikó, 1974-
Predstavenie projektu s názvom Prominence, ktorého cieľom je podpora internacionalizácie a programov mobility. Rozvoj schopností pre jednotlivcov umožňujúce účinnú interakciu s inými kultúrami. Zdôrazňovanie zážitkového vzdelávania a využívania interkultúrnych skúseností.