Povinnosti zamestnávateľa v oblasti mzdového účtovníctva pri uzatváraní roku 2019 a prechode na rok 2020 priemerné ceny pohonných látok v SR - Gášpárová, Eva
Zamestnávateľ musí vykonať úkony smerujúce k príprave na účtovnú závierku za účtovné obdobie a ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za zdaňovacie obdobie. Vzor vyplneného potvrdenia o zdaniteľných príjmoch fyzickej osoby zo závislej činnosti. Priemerné ceny pohonných látok v SR a Kurzy peňažných prostriedkov v cudzej mene za november 2019, viď tabulky.