Konštruktivistické prístupy v edukácii - Petlák, Erich
Čo je konštruktivizmus. Prekoncepty vo vzdelávaní. Pedagogické využitie konštruktivistického prístupu. Miskoncepcie v edukácii. Postupy pri konštruktivistickom vyučovaní.