Stav úverov v SR - Bikár, Miloš, 1973-
Sledovanie vývoja stavu úverov od konca januára 2008 až do konca júna 2019. Analýza dát zo zdroja Národnej banky Slovenska, spracované metódou grafického znázornenia. Celkový stav úverov nefinančných spoločností a domácností. Rast celkovej mesačnej hodnoty úverov. Celkový objem nesplatených úverov.