Priestorový model duopolu s obmedzenou ponukou - Čičková, Zuzana, 1978-
Modelovanie situácie, kde dve konkurujúce spoločnosti ponúkajú identický produkt, ktorého cena môže byť odlišná. Hráči sa rozhodujú o svojej polohe berúc do úvahy podiel získaného celkového dopytu. Veľkosť hráčov sa líši. Trh je charakterizovaný grafom.