Etický kódex ako reflexia zmeny a jej nástroj - Bojnák, Štefan
Profesijné etické kódexy na Slovensku. Pravidlá etických kódexov a rizikové formulácie. Príklady sporných formulácií v etických kódexoch (stredné školy). Roviny vzťahov v etickom kódexe. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.