Kalai-Smorodinsky riešenie alokácie úspor na základe teórie vyjednávania - Figurová, Dana
Prezentovanie a následné aplikovanie Kalai-Smorodinsky riešenia kooperatívnej hry rozvozu. Kooperatívna hra úlohy rozvozu s cieľom minimalizovať celkové prepravné náklady. Spôsob rozdelenia ušetrených prepravných nákladov medzi hráčmi.