Pozitívna psychológia v školskom prostredí - Kaločayová, Petra
Nevyhnutnosť začleňovania pozitívnej psychológie do slovenských škôl a školských zariadení. Koncept duševnej pohody - wellbeing. Päť merateľných prvkov duševnej pohody. Pozitívna psychológia v školskej praxi.