Does Cigarette Taxation Have an Impact on Reducing Their Consumption? - Zimmermannová, Jarmila
Hodnotenie dopadu zdaňovania cigariet v Českej republike, Slovenskej republike a Poľsku. Problematika zdaňovania cigariet a európska legislatíva. Prehľad medzinárodného vedeckého bádania v tejto oblasti. Vplyv zdanenia cigariet na ich spotrebu, vplyv negatívnej stimulácie tohto zdanenia.